Älskar du choklad och godis men vill hålla tillbaka i jul.
Gör din egen kalender för att få den på paleovis. Nyttigare, godare och utan en mängd oönskade ingredienser och färgämnen.
Nu är det bara dagar kvar till 1 december. Men den här kalender sveper du ihop i ett nafs.
Gör först fudgen. ( 30 bitar)
Ingredienser:
1 dl smält kokosolja
1 dl mandelsmör
1 dl kakaopulver
1/2 dl honung
1 knivsudd salt
Gör så här: Lägg bakplåtspapper i en bunke eller liten plåt. Lägg alla ingredienser i en kastrull och värm på medelvärme tills smeten är slät.Häll smeten på bakplåtspappren i bunken och ställ i kylen i minst 2 timmar. Skär sedan upp 24 exakt lika stora bitar och lägg dem i knäckformar. Dekorera siffrorna med kristyr. Ställ in i kyl eller frys.
Kristyr:
4 msk Sukrin melis( finns i välsorterade affärer. Går även bra med stevia)
1 krm ättiksprit